De Bruiloft telefoon €75, – Audiogastenboek- trouwtelefoon

Zijn er verborgen kosten?
Nee. Er zijn geen verborgen kosten.
De prijzen van 75€ of €100 (afhankelijk van het gekozen model) die wij hanteren zijn inclusief verzenden, retourneren en het opsturen van de geluidsbestanden. Wel is het mogelijk om extra opties bij te boeken zoals een week extra huren (€20) of een virtueel gastenboek (€40).

Wanneer wordt de Bruiloft Telefoon verzonden?
Wij versturen de Bruiloft Telefoon meestal een week, maar uiterlijk vier werkdagen van tevoren op. Daarom vragen wij ook om een huisadres en niet naar het adres van de feestlocatie.

Mogen wij de Telefoon meenemen naar het buitenland?
Wij verhuren de Telefoon ook voor feesten in het buitenland. Vaak betekent dit wel dat de Telefoon één of twee weken extra verhuurd moet worden. Per extra week vragen wij €20,- extra met een maximum van twee weken.

Verhuren jullie ook Telefoons in België?
Ja! We sturen ook Telefoons naar adressen in België. Dit kan op twee manieren:
– Het versturen en retourneren van de Telefoon naar/vanaf een PostNL-punt in Nederland: dit is beschikbaar voor huurders die dichtbij de Nederlandse grens wonen. Voor deze dienst brengen wij geen extra kosten in rekening.
– Het versturen van de Telefoon naar een adres in België: voor deze dienst vragen wij geen verzendkosten, maar is de huurder wel zelf verantwoordelijk van het retourneren van de Telefoon op zijn of haar eigen kosten. Bij het retourneren van de Telefoon vragen wij om een track&trace-code met ons te delen zodat wij weten wanneer we de Telefoon terug kunnen verwachten.

Wanneer kunnen wij een offerte verwachten als we een reservering hebben ingediend?
Wij streven ernaar om doordeweeks alle aanvragen binnen 24 uur te lezen en te verwerken. Alle aanvragen in het weekend worden uiterlijk maandag door ons beantwoord.
Dit geldt ook voor de betalingsbevestigingen en mails met vragen.

Mocht u na 24 uur niets gehoord hebben, neem dan gerust contact met ons op via de mail!

Kunnen we een Bruiloft Telefoon ook last minute boeken?
Dit is echt afhankelijk van de gewenste datum. Wij hanteren een uiterlijke verzendtijd van vier werkdagen van tevoren en zullen daarna ook geen Telefoons meer opsturen met de post. Dit heeft te maken met het feit dat wij zodoende eventuele vertraging bij PostNL kunnen ondervangen.
Wel is het daarna mogelijk om de Telefoon bij ons op te halen.

Wil je graag een Telefoon last minute boeken? Neem dan gerust contact op en dan kijken we samen wat er wel mogelijk is.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Reserveringen kunnen geplaatst worden via het aanmeldformulier onder aan de pagina.

Direct contact regelen wij voornamelijk via de mail omdat ons werk ons soms belet de telefoon op te nemen. Wel kunnen wij onze mail snel lezen en dat doen we ook. Voor noodgevallen zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Stuur ons een mail met daarin het telefoonnummer waarop we je bereiken kunnen en we bellen z.s.m terug.

Voor alle vragen kan je altijd terecht via de mail: info@bruilofttelefoon.nl

We hopen op jullie begrip!